Er zijn vaak genoeg redenen te bedenken om een bewakings camera (systeem) aan te schaffen. Hieronder staan er een aantal genoemd:

Een camera schrikt af …
Bewakingscamera’s werken preventief. Zien overtreders dat een camera alles filmt wat ze doen? Dan laten ze zich – normaal gezien – van hun beste zijde zien. Een mogelijke dader staakt zijn plannen. Of hij gaat naar een doelwit zonder camerabewaking.

Een camera indentificeert …
Helaas: sommige daders storen zich helemaal niet aan camera’s. Maar ook in dat geval zijn bewakingscamera’s nuttig. U vergroot de kans om een dader te identificeren. Dat maakt het voor de politie een stuk eenvoudiger om hem aan te houden. Bovendien zal een overtreder die weet dat hij gefilmd werd, minder snel terugkomen. Het risico om herkend te worden, is veel groter.

… en verzamelt bewijsmateriaal
Bewakingscamera’s verzamelen bewijsmateriaal. Een winkeldiefstal, een inbraak of een overval: de beelden geven u een onweerlegbaar bewijs. Camerabeelden hielpen al heel wat overtreders veroordelen. Waar plaatst u die bewakingscamera’s het beste?

Zwegers IT helpt u graag bij het vinden van de juiste camera oplossing voor u, hierbij kijken wij naar uw situatie, wat uw wensen en eisen stellen en op basis daarvan selecteren wij de beste camera voor u. Het is ook mogelijk om de camera(s) door ons te laten installeren.

Bent u benieuwd neem dan contact met ons op via ons contactformulier.