Websites

Test

javluyksgestel.nl

Voor J.A.V. de Prutsers Luyksgestel heb ik de website javluyksgestel.nl gemaakt. Het doel van de website is om aan de bezoeker te tonen wat de bezigheden zijn zowel binnen als buiten de vereniging.

Om dit doel te bereiken zijn de volgende elemementen gebruikt op de website:

  • Evenementen kalender, om te laten zien welke evenementen er geplanned staan.
  • Facebook intergratie hier zijn onze laatste posts op facebook terug te vinden.

Bent u benieuwd geworden naar de website neem dan gerust een kijkje door op bovenstaande afbeelding te klikken!

scoutingluyksgestel.nl

Voor scouting Sint Andries Luyksgestel heb ik de website scoutingluyksgestel.nl gemaakt. Het doel van de website is om aan de bezoeker te tonen wat de bezigheden zijn van de scouting, aan te tonen hoe de bezoeker contact op kan nemen met de scouting en de reservatie voor de blokhut makkelijker te maken.

Hiervoor zijn de volgende elemementen terug te vinden op de website:

  • Facebook intergratie hier zijn onze laatste posts op facebook terug te vinden.
  • Verhuurkalender hierin is te zien wanneer het nog mogelijk is om de blokhut te huren.
  • Contact formulier waarmee je direct in contact komt met de scouting.

Bent u benieuwd geworden naar de website neem dan gerust een kijkje door op bovenstaande afbeelding te klikken!

avondmtb.nl

Een van mijn eerste website’s was voor de avond mountainbike tocht. Bij het werken aan deze website heb ik veel geleerd, zo zag de eerste website er slecht uit en werkte die niet goed. Toen ik begonnen ben aan een versie 2 van de website heb ik dit allemaal verbeterd.

Helaas wordt de avond mountainbike toch niet meer georganiseerd door de scouting. Hierdoor is de website vervallen. Wel kunt u nog een snapshot van de website terugvinden via deze link (laden kan even duren), ook kan u het plaatje vergroten door erop te klikken.

Overige hobbies en projecten

Uilenkast

In mijn vrije tijd zit ik zeker niet stil! (oke soms wel) Maar een van de dingen die waar ik mij mee bezig hou en die ik graag met jullie deel is namelijk een van mijn hobby projectjes:  “de uikenkast”.

Via UWG grensgebied Bergeijk link is er een uilenkast voor een steenuil bij mij thuis komen te hangen. Mij leek het leuk om in de kast mee te kunnen kijken naar de activiteiten van de toekomstige uil. Mij leek het ook gaaf als niet alleen ik maar ook meerdere mensen mee zouden kunnen kijken. Dus ben ik op onderzoek uit gegaan hoe ik dit zou gaan realiseren. Na eventjes thuis rond gesnuffeld te hebben ben ik bewapend met een raspberry pi 3, raspberry pi camera module en een wifi dongle aan het hobbyen gegaan.

Na een weekendje spelen met de apparatuur had ik een werkende live steam. Dus nu was het tijd voor het moeilijkste (voor mij dan teminste), het wegwerken van de camera in de uilenkast. Hiervoor heb ik de hulp van mijn vader (als vakman) ingeschakeld en na een uurtje was de kast klaar om teruggehangen te worden aan de boom. En het wachten was begonnen….

16 april kwam het appje van mijn vader dat luide als volgt: “uilenkast is beeoond”.

Na het berichtje een keer goed bekeken hebben kwam ik tot de conclusie dat de uilenkast bewoond was. Via de livestream gekeken en inderdaad dit bevestigde het. Vanaf hier lijkt het me leuker om de foto’s te bekijken.

De 1e galerij foto’s gaat voornamelijk over het opzetten van de camera en de stream. En de tweede gaat over de uil die de uilenkast bewoonde in 2020.

Mocht u benieuwd zijn naar de livestream dan is deze te bekijken via de onderstaande knop. of via uil.zwegersit.nl.

Set-up van de uilenkast

Bewooner uilenkast 2020